Hvordan utnytte bedriftens immaterielle verdier – et introduksjonskurs 

Alle konkurransedyktige bedrifter har noe spesielt ved seg som gir  dem livets rett. Disse verdiene er ofte knyttet til de ansattes kunnskap eller bedriftens unike ideer og innovative løsninger. For å beskytte verdiene er det viktig å utvikle en bevisst strategi for forvaltning av bedriftens immaterielle verdier.

- Lurer du på hvordan du kan beskytte dine konkurransefortrinn? -Trenger du hjelp til å se hvordan bedriftens immaterielle rettigheter kan utnyttes for å øke inntjeningen?

NHO inviterer til introduksjonskurs i forvaltning av immaterielle verdier tirsdag 10. desember kl 09:00-13:00 på Næringslivets hus.

Kurset er for deg som driver en mindre bedrift og som ønsker å utvikle en strategi for forvaltning av bedriftens immaterielle verdier. I løpet av kurset får du en oversikt over hvilke verktøy som kan sikre og hjelpe deg til å integrere immaterielle verdier i virksomhetens forretningsstrategi.

Kenneth Bech, rådgiver i Patentstyret, Inga Kaasen, advokat og partner i Nordia og Haakon Thue Lie, IP manager og medgründer av Leogriff, vil gi deg svar på følgende spørsmål:

- Hva skal til for å få opphavsrettslig beskyttelse? -Vil det alltid lønne seg å få registrert et patent eller finnes det andre former for beskyttelse? - Er merkevaren automatisk beskyttet eller må det registreres som et varemerke? - Hva gjør jeg når jeg ikke har søkt om designbeskyttelse og oppdager at konkurrenten bruker en kopi av emballasjen min?– Hvordan utvikler jeg en IPR-strategi?

Meld deg på her

For detaljert program klikk her